Geachte klant,


Dankzij de wens van E.S.I. Frankrijk Groep te openen naar Europa en met betrekking tot de missie toevertrouwd aan mij, ben ik blij om u te introduceren E.S.I. Belux. Onze taak is om elke dag aan al uw wensen te voldoen en snel en efficiŽnt te reageren. Om dit te doen, hebben we een breed scala aan producten ontwikkeld. Een punt van zorg is om aan al uw eisen te voldoen, dankzij onze innovatieve en moderne infrastructuur en u te overtuigen om een langdurige samenwerking aan te gaan.


Opgericht in 1985,

is E.S.I. Frankrijk ťťn van de toonaangevende bedrijven in de distributie van IT-producten in Frankrijk. Er werken momenteel 170 medewerkers en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in de buurt van Straatsburg in La Wantzenau. 30 vestigingen zijn verspreid over heel Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, BelgiŽ en Bulgarije om snel te reageren op de eisen van hun klanten.

Betrouwbaarheid en recht door zee

De rijkdom van E.S.I. Frankrijk wordt gekenmerkt door een efficiŽnte en moderne organisatie van personeelszaken, het bevorderen van de ontwikkeling van kennis en individuele verantwoordelijkheid om de efficiency, professionaliteit en kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren. Onze ambitie is om u te ondersteunen in uw ontwikkeling, u commerciŽle en innovatieve technische oplossingen voor te stellen en een duurzame samenwerking met u op te bouwen.

Notre Equipe
Notre siége à La Wantzenau

E.S.I. Belgium

Avenue du Commerce 40
B-1420 BRAINE L'ALLEUD
• Tél. : 02 / 385 35 60
• Fax : 02 / 385 31 60